Összefogásra szólít fel a közéleti egyesület, ellenzéki kerekasztalt hív össze

Megosztás

Nyílt levelet tett közzé az Agóra Szolnoki Közéleti Egyesület. Ebben Szolnok ellenzéki pártjaihoz, ellenzéki gondolkodású egyesületeihez, civil szervezeteihez és polgáraihoz fordultak.

Mint írták, választóvonalhoz érkeztünk.

“Szaporodnak a helyi problémáink, a vezetés elfáradt, lassan rájuk dől a ház.

A fejlődés megtorpanása, a kihívásokra adott rossz válaszok miatt megvan az esély arra, hogy városunknak a jövő évi választásokon új polgármestere és képviselő-testülete legyen.Nem olyan, aki a problémákat okozta, hanem aki a válságból kivezeti. A fél város bajokkal küzd, az emberek nagy többsége a megújulást reméli!

Ehhez azonban nem megosztó pártalapú versengés, hanem civil együttműködés kell!

A pártok jelenlegi helyzete azt bizonyítja, hogy nem megfelelő irányba mennek a dolgok. Nemcsak azért, mert gyenge a támogatottságuk és a pártrendszer hiteltelenné vált, hanem azért is, mert helyben is nagyon erősek a személyes érdekek. A felelősségetek, ha helyileg is, de történelmi! Közös felelősség.

Külön-külön bejelentkezhettek a pozíciókra, de nem tudtok győzni! Külön biztosan nem. Győzni csak független alapú együttműködéssel, koordinált és szívós munkával, közös döntésekkel, tisztességgel és becsülettel lehet!

Ezért: AZ AGÓRA SZOLNOKI KÖZÉLETI EGYESÜLET ÖSSZEFOGÁSRA SZÓLÍT FEL ÉS ELLENZÉKI KEREKASZTALT HÍV ÖSSZE!

Minden ellenzéki erőnek egységesen és koordinálva kell fellépnie, ez vezet a biztos sikerhez. Így megvan az esélye Szolnoknak az új városvezetésre és polgármesterre. Halljátok meg a szavazók, a választók hangját!

Amennyiben támogatjátok a kezdeményezésünket, kérjük, az egyesü[email protected] címre jelezzétek!

A kerekasztal helyéről és időpontjáról egyeztetést kezdünk. A nyilvánosságot természetesen tájékoztatjuk, így mindenki látni fogja, hogy hányan üljük körbe.”

Kapcsolódó cikkek